fbpx

Puistovalaisimet – Taloyhtiöiden ulkovalaistukseen

Puistovalaisin pitkällä käyttöiällä ja pienellä elinkaarikustannuksella

Puistovalaisin taloyhtiön piha-alueille lisäämään turvallisuutta ja viihtyvyyttä mahdollistaen samalla tuhansien eurojen säästöt

Piha-alueet / Ulkoilualueet / Pysäköintialueet / Parkkipaikat / Puistot

Lue lisää taloyhtiön valaistussuunnittelusta. Hyvällä suunnittelulla tuotteista saadaan parhaat hyödyt käyttöön >>

Hintalaatu suhteeltaan erinomainen LED-valaisin ulkoalueiden valaisuun. Erinomaisuus muodostuu edullisesta hinnasta mutta laadukkaista komponenteista. Valaisin siis kestää testatusti sen mitä luvataan.

Pihavalaisimissa käytettyjen elohopealamppujen korvaaminen LED-puistovalaisimella on useimmiten järkevämpi ja elinkaarikustannuksiltaan edullisempi vaihtoehto kuin LED-lamppujen asentaminen vanhoihin valaisimiin.

Valikoimistamme löytyy myös muita ulkovalaistus käyttöön tarkoitettuja valaisimia. Esittelemme tässä osiossa yhden mallin.

 

Olethan yhteydessä, jos haluat keskustella tuotteisiin liittyen.

Voit myös varata suoraan kalenteristani ajan niin soitan sinulle.

Jos taloyhtiö piha-alueelle ollaan uusimassa valaistusta, on lähes aina parempi vaihtoehto uusi koko valaisin. Investointikustannus on valaisimessa korkeampi mutta elinkaarikustannus jää aina matalaksi.

 

Säästää koko elinkaarensa aikana 1250€ energiakustannuksia 500€ huoltokustannuksissa. Kokonäisäästöt ovat 1750€ jokaista valaisinta kohden.

 

  1. Hyvin valaistut piha-alueet ovat turvallisuus ja viihtyvyys tekijä.
  2. Puistovalaisin tarjoaa esteettömyyttä piha-alueilla liikkumiseen joka erityisen tärkeää ikääntyvien ihmisten arjessa.
  3. Alumiinirunkoinen, vedeltä ja pölyltä suojattu valaisin kestää Suomen vaihtelevat ja rankat sääolosuhteet erinomaisen hyvin.
  4. 50 000 käyttötuntia takaavat, että valaisin on käyttökunnossa taloyhtiön piha-alueella seuraavat 13 vuotta.
  5. Sopii parhaiten 3 – 5m korkuisiin valaisintolppiin, josta antaa tasaisesti valoa kulkuväylille, oleskelualueille ja parkkipaikoille
  6. Valaisimen pitkä ja turvallinen 5 vuoden takuu kattaa asennuksen ja työn mikäli valaisin rikkoutuu

Valikoimistamme löytyy myös muita ulkovalaistus käyttöön tarkoitettuja valaisimia. Esittelemme tässä osiossa yhden mallin.

 

Sisävalaistusratkaisut
ja tuotteet

Ulkovalaistusratkaisut
ja tuotteet

Palvelut
taloyhtiölle

Juha Heiskanen

Juha Heiskanen

Valoram Oy – Valaistusasiantuntija

045 127 1130
www.valoram.fi