fbpx

Liike- ja toimitilakiinteistöjen valaistuksen asiantuntijapalvelut

Vaikka kiinteistöjä hallinnoisi ammatikseen, valaistus on harvoin omaa ydinosaamista. Valaistus on kuitenkin olennainen osa käytettävyyttä ja viihtyisyyttä. Olipa kyseessä liike-, tuotanto- tai asuintiloista, hyvin suunniteltu ja toteutettu valaistus on näkyvä osa toimivaa tilaa.

Tarkoituksenmukainen valaistus ei ole kaikille samanlainen

Jokaisella tilalla on käyttötarkoituksensa ja samassakin tilassa eri käyttötarpeet voivat vaikuttaa valaistuksen tarpeeseen olennaisesti. Valaistus on myös olennainen tekijä, kun kiinteistön käyttäjät arvioivat tilojen toimivuutta; tarkoitukseen sopiva valaistus parantaa sopimuskannan jatkuvuutta. Valoram on apunasi, kun haluat tarjota kiinteistösi käyttäjille laadukkaan valaistuksen.

Toteutimme kolmen K-Marketin valaistuksen vuoden 2023 aikana. 600 asennettua DALI-valaisinta ja DALI ohjauksen ja valaistuksen suunnittelu.

Käyttötarkoituksen muutos, kehitysprojekti vai kunnossapitoremontti?

Valaistuksen kehitystarve voi nousta monenlaisesta tarpeesta. Kun tilojen käyttötarve muuttuu, myös valaistustarve voi muuttua. Toisaalta valaistuksen kehittäminen voi olla osa koko kiinteistön energiatehokkuuden tai turvallisuuden kehittämistä. Ja toki valaisimet tulevat aikanaan tiensä päähän, jolloin ne on syytä uusia.

Olipa tarve mikä tahansa, Valoram auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan parhaan kokonaisuuden tilojesi mukaan:

Alkukartoitus

DALI ja Casambi

 

Valaistussuunnittelu

 

Projektinhallinta

l

Laadukas dokumentointi

Takuu ja kunnossapito

"

Alkukartoitus: Mihin ja miten tiloja käytetään?

Jokainen hyvin toteutettu valaistusprojekti alkaa siitä, että valontarve selvitetään. Kartoitamme toimitilasi käyttäjien tarpeet ja varmistamme, mihin aikaan ja millaista valaistusta tiloissa tarvitaan.

"

Valaistussuunnittelu

Suunnittelemme teknisesti tarkoituksenmukaisen, energiatehokkaan ja elinkaarikustannuksiltaan järkevän valaistuksen. Näin varmistamme, että kokonaisuus on fiksu niin käyttäjiä kuin tilan omistajaakin ajatellen.

"

Projektinhallinta valaistuksen uudistamisessa

Varsinaisessa toteutusvaiheessa hoidamme toteutuksen laadukkaaksi ja luotettavaksi todettujen kumppaneidemme kanssa alusta loppuun. Luonnollisesti osaamisemme on käytössäsi myös mahdollisten ongelmatilanteiden ratkomisessa.

"

Raportointi ja dokumentointi

Kun kokonaisuus on yksissä käsissä, myös dokumentointi on sujuvaa. Valoram varmistaa aina, että saat asianmukaisen raportoinnin ja dokumentoinnin tehdystä työstä ja valituista teknisistä järjestelmistä.

"

Takuukorjaukset ja valaistuksen kunnossapitopalvelut

Luonnollisesti hoidamme myös jälkityöt asianmukaisella vakavuudella. Olemme tehneet töitä valaistuksen kanssa vuodesta 2013, emmekä ole menossa mihinkään. Voit luottaa, että Valoramin kanssa asiat sujuvat nyt ja jatkossa.

"

Valaistuksen uudistaminen tilasi käyttäjien ehdoilla

Kun uudistetaan toimitilan tai liiketilan valaistusta, pyrimme aina minimoimaan tilan käyttäjille aiheutuvat häiriöt. Hoidamme myös tiedotuksen huolellisesti ja pidämme tilasi käyttäjiä ajan tasalla.

}
Aikatauluus ja tiedotus
Asennus ja testaus
b
Raportointi
5 vuoden takuu ja tekninen tuki

Valaistuksen vastuullisuus syntyy energiataloudellisuudesta ja teknologiavalinnoista

Valaistuksen vastuullisuudella on kaksi puolta: Tekninen vastuullisuus koostuu siitä, että valitaan energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä valaisimia. Sosiaalinen vastuu käyttäjien suuntaan puolestaan siitä, että valaistus on suunniteltu ja toteutettu niin, että se vastaa tilan käyttäjien tarvetta, lisää turvallisuutta ja parantaa tilojen käyttömukavuutta.

Luonnollisesti vastuullisuuteen kuuluvat myös vastuulliset kumppanit. On itsestään selvää, että Valoram on Luotettava kumppani, joka hoitaa vastuunsa ja velvoitteensa. Pidämme myös huolta, että verkostomme alihankkijat pitävät samoista asioista kiinni.

Kysy tarjous kiinteistösi valaistuksesta!

Olemme yhteydessä sinuun. Pääset kertomaan tarpeistasi, jonka jälkeen voimme toteuttaa niihin ratkaisuja.

Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia

010 3240 840
myynti@valoram.fi