fbpx

Valaistussuunnittelu taloyhtiölle

Huomioimme suunnittelussa kulkuväylien turvallisuuden, todellisen valon tarpeen, kiinteistön arkkitehtuurin ja teknisten ratkaisuiden pitkäikäisyyden.

Käytämme aikaamme ja perehdymme kaikkiin yksityiskohtiin huolellisesti

Ulkovalaistus

Valaistussuunnitelma
990 €
  • + Yksilöllisesti suunniteltu
  • + Laaja kartoitus kiinteistössä ja asukkaiden/hallituksen jäsenen haastattelu
  • + Tilakohtainen valaistuksen optimointi
  • Lisävalaistusten suunnittelu
  • Tehoste- ja yksityiskohtien valaistus
  • Yksilöllinen ohjaustekniikka
  • Valon suuntauksen suunnittelu

Mitä valaistussuunnitelmasta saat?

Valaistusuunnitelman lopputuloksena on kaikki tarpeet ja toiveet huomioiva valaistus, jossa jokainen taloyhtiön valaistuksen yksityiskohta on mietitty loppuun asti.

Suunnitelmassa käytetään korkeatasoisia tuotteita, valikoimassa on runsaasti erilaisia malleja niin valaisinten tyylin kuin ominaisuuksien puolesta. Näistä valitaan taloyhtiön tarpeisiin parhaat ja soveltuvimmat mallit.

Optimoimme taloyhtiön valaistuksen ohjaukset, säädöt ja optiikat parhaalla mahdollisella tavalla tukemaan taloyhtiön tilojen käyttöä ja asukkaiden tarpeita.

Käytäntö on osoittanut, että lopputuloksena on erittäin hyvä valaistus, joka kerää kiitosta asukkailta ja tilan käyttäjiltä.

Hinta sisältää alv 24 %

 

Miten valaistussuunnittelu hanke etenee

"

Ota meihin yhteyttä ja käydään lähtötilanne yhdessä läpi

"

Kartoitamme ja perehdymme valaistuksen nykytilaan

"

Keskustelemme päättäjien kanssa asukkaiden tarpeista ja toiveista

"

Saatte yksilöidyn valaistussuunnitelman, joka käydään läpi päättäjien kanssa

"

Tarkka ja kattava suunnitelma, jonka pohjalta valaistus on helppo toteuttaa

Tilaa valaistussuunnitelma

Olemme yhteydessä sinuun. Pääset kertomaan tarpeistasi, jonka jälkeen voimme toteuttaa niihin ratkaisuja.

Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia

010 3240 840
myynti@valoram.fi

Usein kysyttä

Minkälainen takuu Valoram-valaistusratkaisuilla on?

Kaikilla valaisimilla ja tuotteilla on valmistajan antama tuotetakuu. Normaali tuotetakuu on 5 vuotta. Laadukkaammissa ratkaisuissa ja tuotteissa tuotetakuun lisäksi korvaamme myös asennustyön, jos valaisin rikkoutuu takuuaikana. 

Kuka hoitaa valaistuksen asennustyöt?

Käytämme paikallisia ja osaavia sähköasennuskumppaneita. Teemme pitkäaikaista yhteistyötä kumppaniemme kanssa ja näin varmistamme mahdollisimman tasalaatuisen asennuksen laadun.

Mistä käyttämänne LED-valaisimet tulevat?

Toimimme yhteistyössä tunnettujen ja erittäin luotettavien valaisinvalmistajien kanssa. Käyttämiemme valaisinten etuihin kuuluu vastaavien valaisimien saanti pitkälle tulevaisuuteen, tuotteiden tasainen laatu, toimintavarmuus ja turvallinen takuu. Emme kuitenkaan ole sitoutuneita kehenkään tiettyyn valmistajaan.

Kuinka kauan valaistusuudistus kestää?

Suurin osa valaistusten asennuksista menee 1-5 työpäivässä. Yli viikon kestävät asennustyöt tarkoittavat monesti usean sadan valaisimen asennustöitä tai esimerkiksi kokonaan uuden pihavalaistuksen asennusta, joka sisältää maanrakennustöitä.

Mistä tietää kannattaako valaistus uusia?

Käytännössä kaikki tekniikka, joka ei ole LED-tekniikkaa, kannattaa uusia, jolloin uusi valaistus tuo taloyhtiölle aina hyötyjä. Kun valaistus uusitaan, alkaa taloyhtiö saada välittömästi säästöjä ja lisäksi asumisen turvallisuus ja mukavuus paranee. 

Miten palvelunne eroaa muista valaistusalan toimijoista?

Erikoistumisemme taloyhtiöiden valaistuksiin näkyy osaamisessamme huomioida asuinkiinteistöjen erityispiirteet ja tarpeet. Osaamisemme pohjalta suunnittelemme parempia valaistuksia, joista saa enemmän hyötyjä. Hyödyt näkyvät mukavampana asumisena, pitkäikäisenä ja toimintavarmana valaistuksena sekä suurempina säästöinä.

Minkälaisia ratkaisuja ja palveluilta teiltä saa?

Meiltä löytyy kaikkien kerrostalojen ja rivitalojen valaistustarpeisiin sopivat ratkaisut ja tuotteet, jotka saadan sopimaan taloyhtiön budjettiin. Tarjoamme pienet yksittäisten tilojen valaisinten vaihdot kuin koko taloyhtiön valaistusuudistukset. Pystymme toteuttamaan vaativimmatkin projektit sujuvasti. Palveluina meillä on valaistustarjousten lisäksi maksulliset kartoitukset ja valaistussuunnittelupalvelut.

Saako teiltä valaistusten lisäksi muita ratkaisuja tai palveluita?

Toimitamme mm porraskäytävän maalauksia, uusimme kattopaneeleita, toteutamme sähköautojen latausratkaisuja ja autojen lämmitystolppia. Valaistukset ovat ydinosaamistamme ja muut palvelut toimitetaan aina valaistusten yhteydessä kokonaisurakkana ammattitaitoisen ja laajan verkostomme voimin.

Koska ensimmäinen lasku tulee?

Useimmissa tapauksissa laskutamme toteutukset sen jälkeen, kun työt on tehty. Isommissa projekteissa laskut päivätään töiden aloittamispäivälle tai laskut ositetaan projektin kulun mukaan. Emme laskuta töistämme etukäteen. Laskutus sovitaan aina ennen projektin aloitusta.