fbpx

Valoram Oy

Olemme erikoistuneet taloyhtiöiden valaistuksiin.

Tarinamme

Vuonna 2012 sattumien kautta alalle “ajautunut” yrittäjä Juha Heiskanen myi aluksi käytännössä LED-lamppuja, LED-valaisimia ja asennuksia.

Asiakkaita oli laidasta laitaan, esimerkiksi teollisuudessa, terveydenhuollossa, taloyhtiöissä ja käytännössä missä vain minne vain pääsi käymään ja esittelemään tuotteita.

Sitä mukaa kun LED-teknologia kiinnosti asiakkaita enemmän, suuret toimijat alkoivat saada vahvempaa asemaa resurssiensa turvin. Viiden vuoden yrittämisen jälkeen piti lähteä miettimään asioita uusiksi. Pelkällä tuotemyynnillä laajalle sektorille asiakkaille ei enää pärjännyt.

“Silloin kun aloitin 2012 niin mulla oli sellainen matkalaukun kokoinen salkku missä oli LED-lamppua. Kun laittoi sähköjohdon seinään ja paino nappia niin salkussa ollut lamppu syttyi. Salkkuni kanssa sitten pyörin siellä missä vastaan otettiin.
Tein silloin alussa kylmä kävelyitäkin eli Tampereella kävelin kivijalkaliikkeisiin sisään ja sanoin, että mulla olisi tälläisiä LED-lamppuja, että vaihdetaanko uusiin. Aika moni niitä osti ja näköjään monessa paikkaa ne edelleen palaakin.”

Nykyiseen liiketoimintaideaan päädyttiin seitsemän vuoden oppimisprosessin ja kokeilujen avulla. Eteenpäin meno vaatii lisäksi vuosien työn henkilökohtaisten taitojen kehittämisessä.

Liiketoiminta mietittiin kokonaan uudestaan, päätimme keskittyä pelkästään taloyhtiöiden valaistuksiin. Meillä on kyky suunnitella ja toteuttaa yksilöllisiä ratkaisuja taloyhtiöiden tarpeisiin ja huomioida asiakkaidemme erityistarpeet.

Uusi suunta oli jopa niin kiinnostava, että mukaan lähti keväällä 2020 viisi pääomasijoittajaa. Kevät 2020 toi täysin uuden vaihteen yrityksen kasvuun ja suuntaan ja tällä hetkellä yrityksellä on lupaava. Olemme erittäin vahvassa kasvussa ja saamme paljon hyvää palautetta asiakkailta toiminnastamme.

Valoram lyhyesti

Mitä Valoram tekee? 

Toteutamme LED-valaistuksia taloyhtiöille. Saat meiltä kaiken valaistussuunnittelusta, LED-valaisimiin ja asennukseen. 

Olette erikoistuneet?

Olemme erikoistuneet taloyhtiöiden valaistuksiin. Osaamme huomioia asuinkiinteistöjen erityistarpeet ja olosuhteet. Meillä on silmää yksityiskohille – Isoa kokonaiskuvaa unohtamatta. 

Miksi valita Valoram?

Saat meiltä aina kiinteän hinnan ilman muuttuvia kustannuksia ja 5 vuoden huolenpitotakuun. Ratkaisemme vaativimmatkin valaistushaasteet ja saat kaiken tarvittavan yhdestä paikasta helposti . Lisäksi saat henkilökohtaista ja lämmintä palvelua. 

Mistä tuotteemme tulevat?

LED-valaisimemme tulevat suurilta ja luotettavilta valaisinvalmistajilta kuten Ensto, Airam, SG Armaturen, Sylvania ja  Isojen valmistajien tuotteet ovat turvallisia ja testattuja. 

Kukaa hoitaa asennuksen?

Valoram tekee yhteistyötä paikallisten sähköasentajien kanssa. Meillä on pitkäaikaisia asennuskumppaneita, joiden laatuun ja osaamiseen voimme luottaa.

Rakentamisen ja saneeraamisen alalle tarvitaan lisää läpinäkyvyyttä ja asiakasta huomioivaa palvelua

Tämä ainut kestävä tapa toimia ja kasvattaa liiketoimintaa 

 

Tapamme toimia

Valo

Läpinäkyvyys

Kerromme asioista todellisuuden valossa avoimesti. Tiedon kulkutoimii, ja sovituista asioista pidetään kiinni.

Voima

Tulostakuu

Saamme aikaan todistetusti turvallisempia ja viihtyisämpiä asumisolosuhteita sekä voimakkaita kustannus- ja aikasäästöjä.

Rento

Toimintatapa

Hoidamme asiat mukavasti, rennosti ja niin kuin on sovittu. Kannamme vastuun ja asioinnista kanssamme pitää jäädä hyvä fiilis.

Haluatko saada paremman valaistuksen kiinteistöösi?

Lähetä viestiä, niin olemme yhteydessä sinuun. Pääset kertomaan tarpeistasi, jonka jälkeen voimme toteuttaa niihin ratkaisuja.