fbpx

LED-valaistus taloyhtiölle

Olemme erikoistuneet taloyhtiöiden valaistuksiin.

Valoram-palvelu tarjoaa

N
Kaiken tarvittavan samasta paikasta
N
Ratkaisun kaikkiin valaistustarpeisiin
N
Budjettiin suunnitellun valaistuksen
N
Selkeät sopimusehdot ja avoimen hinnoittelun
N
Suunnittelun, LED-tuotteet ja asennuksen

Huomioimme suunnittelussa kulkuväylien turvallisuuden, todellisen valon tarpeen, kiinteistön arkkitehtuurin ja teknisten ratkaisuiden pitkäikäisyyden.

Valitse seuraavista palveluista sopivin

Valmiit ratkaisupaketit

Pakettitarjouksen saat nopeasti, jos toimivat meille nykyisten valaisinten määrät, saat tarjouksen nopeimmillaan alle tunnissa asennushintoineen ja muine tarvittavine tietoineen.
Kevyt tarvekartoitus voidaan tehdä puhelimessa tai voimme käydä paikanpäällä kiinteistössä. Paketteihin on valittu käytössä testatut ja toimivaksi todetut vakioidut tuotteet eikä niitä voida vaihtaa toisiin malleihin.
Paketit sopivat yksinkertaisiin projekteihin silloin kun taloyhtiö haluaa laittaa nykyisen valaistuksen kuntoon mutta mitään erityistarpeita tai toiveita ei ole.

Valaistussuuunnitelma

Suunnitelman lopputuloksena on kaikki tarpeet ja toiveet huomioiva valaistus, jossa jokainen yksityiskohta on mietitty loppuun asti.
Suunnitelmassa käytetään Laatuvalo paketin tason tuotteita mutta valikoimassa on runsaasti erilaisia malleja niin valaisinten tyylin kuin ominaisuuksien puolesta.
Optimoimme valaistuksen ohjaukset, säädöt ja optiikat parhaalla mahdollisella tavalla tukemaan taloyhtiön tilojen käyttöä ja asukkaiden tarpeita.
Käytäntö on osoittanut, että lopputuloksena on erittäin hyvä valaistus, joka kerää kiitosta asukkailta ja tilan käyttäjiltä.
Suunnitelmien hinnat sisältävät Alv 24 %

 

Näin valaistuksen uudistushanke etenee

"

Ota meihin yhteyttä ja käydään lähtötilanne yhdessä läpi

"

Valitaan ratkaisupaketti tai yksilöllinen valaistussuunnitelma

"

Kartoitamme ja perehdymme valaistuksen nykytilaan

"

Keskustelemme päättäjien kanssa asukkaiden tarpeista ja toiveista

"

Saatte ratkaisuehdotuksen, joka käydään läpi päättäjien kanssa

"

Valaistuksen toteutus ja saatte valaistuksen hyödyt käyttöönne

Valaistuksen toteutus on asukkaille ja taloyhtiölle helppo ja huoleton

}
Aikataulutus ja tiedotus
Asennus ja testaus
h
Laskutus
5 Vuoden takuu ja tekninen tuki

Ota yhteyttä

Olemme yhteydessä sinuun. Pääset kertomaan tarpeistasi, jonka jälkeen voimme toteuttaa niihin ratkaisuja.

Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia

010 3240 840 tai myynti@valoram.fi

Usein kysyttä

Minkälainen takuu Valoram-valaistusratkaisuilla on?

Kaikilla valaisimilla ja tuotteilla on valmistajan antama tuotetakuu. Normaali tuotetakuu on 5 vuotta. Laadukkaammissa ratkaisuissa ja tuotteissa tuotetakuun lisäksi korvaamme myös asennustyön, jos valaisin rikkoutuu takuuaikana. 

Kuka hoitaa valaistuksen asennustyöt?

Käytämme paikallisia ja osaavia sähköasennuskumppaneita. Teemme pitkäaikaista yhteistyötä kumppaniemme kanssa ja näin varmistamme mahdollisimman tasalaatuisen asennuksen laadun.

Mistä käyttämänne LED-valaisimet tulevat?

Toimimme yhteistyössä tunnettujen ja erittäin luotettavien valaisinvalmistajien kanssa. Käyttämiemme valaisinten etuihin kuuluu vastaavien valaisimien saanti pitkälle tulevaisuuteen, tuotteiden tasainen laatu, toimintavarmuus ja turvallinen takuu. Emme kuitenkaan ole sitoutuneita kehenkään tiettyyn valmistajaan.

Kuinka kauan valaistusuudistus kestää?

Suurin osa valaistusten asennuksista menee 1-5 työpäivässä. Yli viikon kestävät asennustyöt tarkoittavat monesti usean sadan valaisimen asennustöitä tai esimerkiksi kokonaan uuden pihavalaistuksen asennusta, joka sisältää maanrakennustöitä.

Mistä tietää kannattaako valaistus uusia?

Käytännössä kaikki tekniikka, joka ei ole LED-tekniikkaa, kannattaa uusia, jolloin uusi valaistus tuo taloyhtiölle aina hyötyjä. Kun valaistus uusitaan, alkaa taloyhtiö saada välittömästi säästöjä ja lisäksi asumisen turvallisuus ja mukavuus paranee. 

Miten palvelunne eroaa muista valaistusalan toimijoista?

Erikoistumisemme taloyhtiöiden valaistuksiin näkyy osaamisessamme huomioida asuinkiinteistöjen erityispiirteet ja tarpeet. Osaamisemme pohjalta suunnittelemme parempia valaistuksia, joista saa enemmän hyötyjä. Hyödyt näkyvät mukavampana asumisena, pitkäikäisenä ja toimintavarmana valaistuksena sekä suurempina säästöinä.

Minkälaisia ratkaisuja ja palveluilta teiltä saa?

Meiltä löytyy kaikkien kerrostalojen ja rivitalojen valaistustarpeisiin sopivat ratkaisut ja tuotteet, jotka saadan sopimaan taloyhtiön budjettiin. Tarjoamme pienet yksittäisten tilojen valaisinten vaihdot kuin koko taloyhtiön valaistusuudistukset. Pystymme toteuttamaan vaativimmatkin projektit sujuvasti. Palveluina meillä on valaistustarjousten lisäksi maksulliset kartoitukset ja valaistussuunnittelupalvelut.

Saako teiltä valaistusten lisäksi muita ratkaisuja tai palveluita?

Toimitamme mm porraskäytävän maalauksia, uusimme kattopaneeleita, toteutamme sähköautojen latausratkaisuja ja autojen lämmitystolppia. Valaistukset ovat ydinosaamistamme ja muut palvelut toimitetaan aina valaistusten yhteydessä kokonaisurakkana ammattitaitoisen ja laajan verkostomme voimin.

Koska ensimmäinen lasku tulee?

Useimmissa tapauksissa laskutamme toteutukset sen jälkeen, kun työt on tehty. Isommissa projekteissa laskut päivätään töiden aloittamispäivälle tai laskut ositetaan projektin kulun mukaan. Emme laskuta töistämme etukäteen. Laskutus sovitaan aina ennen projektin aloitusta.