fbpx

Sähköautojen latausasemat taloyhtiöille ja liikekiinteistöille

Sähköautojen latausasemat taloyhtiöille ja liikekiinteistöille

Sähköautot yleistyvät jatkuvasti. Lataaminen kotona tai työpaikalla on muuttunut olennaiseksi osaksi sähköautoilijoiden arkea. Valoram on osaava kumppani latausasemien suunnitteluun ja toteutukseen.

Hyödynnä asiantuntemuksemme ja lataa maksuton oppaamme sähköautojen latausasemien hankinnan avuksi. Oppaan lataaminen ei velvoita mihinkään.

Sähköautojen latausinfran toteutus alkaa aina sähkösuunnittelusta

Latausasemia on jo nyt useita erilaisia ja tekniikka menee jatkuvasti eteenpäin. Eri järjestelmät sopivat erilaisiin tarpeisiin. Tämän vuoksi toimivan latausinfran hankinta kannattaakin aina aloittaa suunnittelupöydältä.

  1. Kartoitetaan käyttötarpeet: Paljonko latausasemia tarvitaan nyt, entä tulevaisuudessa? Millaisia? Mihin?
  2. Tehdään sähkösuunnittelu, joka palvelee kiinteistöänne pitkälle tulevaisuuteen.
  3. Toteutetaan suunnitelman mukaan.

Hyvin suunniteltu tulee myös pidemmän päälle edullisemmaksi. Laadukas tekniikka kestää ja järkevästi suunniteltua ja toteutettua järjestelmää on mahdollista myös päivittää tulevaisuudessa teknologian kehittyessä.

Valoram toteuttaa suurimman osan lataushankkeista Defan latauslaittella. Valitsemme kuitenkin käytettävät tuotteet kohteen tarpeiden mukaan.

Sähköautojen latausratkaisut

Suunnittelemme sähköautojen latausratkaisut eri kokoisiin kohteisiin ja erilaisiin tarpeisiin.

Suunnitelma sisältää sähkökeskuksen pääkaavion muutokset, lisäykset tasokuviin, lisäykset
asemapiirustuksiin, laiteluettelon ja latauspaikkojen teknisten ominaisuuksien
määritelmät.

Hyvitämme suunnittelun osuuden, mikäli myös toteutamme hankkeen

Sähkösuunnittelu vaatii useissa kohteissa paljon työtä, sillä sähköautojen latausasemat vaativat myös kiinteistöltä sähköteknisesti paljon. Tavallinen tarina onkin, että latausasemat eivät mahdu kiinteistön nykyisen sähköjärjestelmän mitoitukseen, vaan kokonaisuus suunnitellaan uusiksi syöttökaapeleista sähkökeskuksiin, jotta varsinainen latausjärjestelmä voidaan toteuttaa.

Tämän vuoksi tarjoamme sähköautojen latausjärjestelmäprojekteja kahdessa osassa: ensin suunnitellaan ja sitten toteutetaan.

Tekemiemme suunnitelmien avulla toteutuksen kilpailuttaminen on helppoa. Näin löydätte varmasti parhaan toteuttajan kohteeseenne. Teemme toki koko kokonaisuuden mielellämme, ja hyvitämme suunnittelun osuuden varsinaisesta toteutusurakasta, jos rakennamme koko järjestelmän.

Sähköautojen latausjärjestelmät taloyhtiöille

Autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan sähköautojen latausjärjestelmät taloyhtiöön. Voimme hoitaa koko hankinnan avaimet käteen -toteutuksena, jolloin kokonaisuus on osakkaille ja taloyhtiön hallitukselle vaivaton.

Asiantuntijamme osallistuu myös tarvittaessa päätöksen valmisteluun tiedottamalla ja vastaamalla kysymyksiin esimerkiksi hallituksen kokouksessa tai taloyhtiön yhtiökokouksessa.

Tavoitteemme on, että järjestelmähankinta nähdään kaikkien osallisten kannalta hyödyllisenä satsauksena ekologiseen liikkumiseen.

Sähköautojen latausjärjestelmät liikekiinteistöihin ja toimitiloihin

Tarjoamme sähköautojen latauspisteitä liike- ja toimitilakiinteistöihin, parkkihalleihin ja työpaikkojen pysäköintialuielle. Saat kauttamme kaiken tarvittavan, jolloin sinun tehtäväsi on osallistua lähinnä kartoitustyöhön ja suunnitteluun kanssamme.

Sähköautoiluun panostaminen viestii myös yrityksesi arvoista asiakkaidesi, yhteistyökumppaneidesi ja työntekijöidesi suuntaan. Kiinteistönomistajan satsaus sähköautoiluun kertoo ajassa elämisestä ja sitouttaa kiinteistön käyttäjiä tiloihin, joita kehitetään teknologisen kehityksen myötä.

Valitse kiinteistöönne sopiva maksumalli

  • Defa Cloudcharge – Maksu kännykkäsovelluksessa
  • RFID-tagi tunnistautumiseen – laskutus
  • Maksu suoraan luottokortilla

Lataa sähköauton latausasemien hankintaopas tästä

Lataa ostajan opas ja saat hyödyllistä tietoa hankintaprosessin läpiviemiseksi. Oppaan lataaminen ei sido sinua mihinkään.

Siirry alla olevasta linkistä lataussivulle ja täytä lomake, niin saat oppaan välittömästi sähköpostiisi

Laki sähköautojen latauspisteistä

2021 maaliskuussa tuli voimaan uusi latauslaki, jonka myötä sähköautojen latauspaikkoja tulee rakentaa yhä useampaan kiinteistöön. Latauspisteitä tai valmius latauspisteiden rakentamiseen tulee rakentaa aina silloin, kun sähköjärjestelmiin tehdään laajamittaisia korjauksia. Taloyhtiöillä on velvollisuus rakentaa valmius latauspisteiden asentamiseen.

Näin sähköautojen latausjärjestelmä etenee suunnittelusta toteutukseen

Tarvekartoitus

Nykytilan selvittäminen

l

Suunnittelu

Asennus

Projektinhallinta

Raportointi ja takuu

"

Aloita kartoittamalla tarve latausasemille

Olipa kiinteistösi millainen tahansa, ensimmäisenä tulee kartoittaa nykyinen ja ennakoitu tarve latausasemille. Voimme auttaa tässäkin vaiheessa, mutta usein asiakkaamme haluavat tehdä taustatyöt omatoimisesti.

"

Tutustuminen nykyiseen sähköjärjestelmään

Työn aluksi tutustumme kiinteistösi nykyiseen sähköjärjestelmään ja sen valmiuksiin. Mikäli järjestelmä ei ole kapasiteetiltaan riittävä, otamme tämän huomioon suunnittelutyössä.

"

Sähköautojen latausjärjestelmän suunnittelu

Suunnittelemme kuhunkin kiinteistöön sopivimman latausjärjestelmän huomioiden nykyisen ja ennakoidun tarpeen sekä lainsäädännön vaatimukset. Otamme myös huomioon, jos kiinteistöön on tarkoitus tehdä laajempia remontteja lähitulevaisuudessa – joskus asioita kannattaa yhdistää, jotta haitta asukkaille tai tilojen käyttäjille on pienempi.

"

Asennus

Toteutamme asennustyöt aina tutun ja luotettavan kumppaniverkostomme kanssa. Lisäksi saamme taustatukea Defan asiantuntijoilta, mikäli jokin asia tuotteiden näkökulmasta herättää kysymyksiä työmailla.

"

Projektinhallinta

Varsinaisessa toteutusvaiheessa hoidamme projektin yhteistyössä vakituisien kumppaneidemme kanssa. Autamme juoksuttamaan kokonaisuuden sujuvasti läpi, ja luonnollisesti osaamisemme on käytössäsi myös mahdollisten ongelmatilanteiden ratkomisessa.

"

Raportointi ja takuu

Valoram huolehtii aina järjestelmän asianmukaisesta dokumentoinnista ja takuukorjauksista. Olemme luotettava kumppani, jonka kanssa sähköautojen latausjärjestelmän toteuttaminen on sujuvaa.

Juha Heiskanen, Valoram Oy

Kysy lisää palveluistamme

Juha Heiskanen
sähököautojen latausasemat
045 127 1130
juha.heiskanen@valoram.fi

Kysy tarjous sähköautojen latausjärjestelmän suunnittelusta

Olemme yhteydessä sinuun ja kartoitamme tilanteenne puhelimessa, jotta pystymme tekemään tilanteeseenne osuvan tarjouksen.

Voit myös soittaa tai lähettää sähköpostia

010 3240 840
myynti@valoram.fi