fbpx

T5 LED-loisteputki – Osram T5 High Output

T5 Loisteputkien tilalle

Valoteholtaan ja fyysiseltä kooltaan ohut LED-loisteputki elektronisella liitäntälaitteella toimivien T5 loisteputkien tilalle

Valmistaja: LEDVANCE / Osram

T5 LED-loisteputki, joka vastaa täysin perinteistä T5 loisteputkea valotehonsa puolesta, saat kuitenkin 50% pienemmät energiakustannukset kolme kertaa pidemmällä käyttöiällä.

Toimistot / Toimitilat / Supermarketit / Tuotantotilat / Kylmätilat

 

Valotehokkuus on korkea ja T5 LED-putkia voidaan käyttää myymälöissä ja supermarketeissa, joissa on suuri valaistutehon tarve.

T5 LED-loisteputki on fyysiseltä kooltaan saman paksuinen kuin vanhat T5 loisteputket. Se mahtuu siis hyvin kaikkien valaisimien sisään.

 

Kolmekertaa pidempi käyttöikä (60 000) tiputtaa huollon tarvetta merkittävästi. Putkia asennettaessa valaisimista ei tarvitse poistaa liitäntälaitetta. Liitäntälaitteen yhteensopivuus on kuitenkin tarkistettava ennen asennusta.

 

Sopii myös erinomaisesti kylmätiloihin.

Perinteiset T5 putket toimivat todella huonosti kylmässä. LED-putkien asennus mahdollistaa putkien nopean syttymisen, ne eivät kärsi pakkasesta, jolloin huoltokustannukset jäävät todella mataliksi ja säästöjä kertyy merkittävästi lisää energiankäytön tehostumisen lisäksi.

 

Olethan yhteydessä, jos haluat keskustella tuotteisiin liittyen.
Voit myös varata suoraan kalenteristani ajan niin soitan sinulle.

T5 LED-loisteputket ovat valoteholtaan niin hyviä, että niitä voidaan käyttää lähes missä vaan ja tämän lisäksi energiansäästöä kertyy noin 50%

 

 1. Korkeatkaan lämpötilat eivät aiheuta putken taipumista vaan ne pysyvät jämäkästi paikoillaan
 2. Putket voidaan asentaa suoraan vanhojen T5 putkien paikalle. Liitäntälaitteen yhteensopivuus on tarkastettava ennen asennusta. yhteensopivuusluettelo >>
 3. Energiansäästö noin 50 % verrattuna liitäntälaitteella toimivaan T5-loistelamppuun
 4. T5 putket kestävät erittäin huonosti kylmää tai nopeita sytys sammutus syklejä. T5 LED-loisteputki on erinomainen vaihtoehto parkkihalleihin, kylmävarasoihin ja muihin vaativiin tiloihin, joissa lämpötila on alhainen ja liiketunnistus käytössä.
 5. Antaa välittömästi maksimi valotehon sytyttäessä ja kestää satojatuhansia sytytys sammutus kertoja, joten sopii käytettäväksi liiketunnistuksen kanssa
 6. LED-loisteputkessa mattalasi, joka tarkoittaa, että putkesta ei näyt LED-komponentit. Sopii käytettäväksi toimistoihin ja myymälöihin, jossa häikäisyn tason on oltava minimoitu.
 7. Sopii valotehonsa puolesta kohteisiin, jossa vaaditaan korkeaa valotehoa
 8. Optimaalinen sirpalesuojaus erityisen PET-pinnoitteen ansiosta – Elintarvikehyväksytyt mallit
 9. Tukee HACCP-järjestelmän toteutumista tuotannosta aina esittelyyn
 10. Ei sisällä elohopeaa ja RoHS-yhteensopiva (Euroopan unionin säädös, jolla rajoitetaan tiettyjen haitallisten aineiden käyttöä sähkö- ja elektroniikkalaitteissa elohopea, kadamium, lyijy, kuusiarvoinen kromi ja palosuoja aineet PBB ja PBDE)
 11. Poikkeuksellisen pitkä 60 000 käyttöikä ja 150lm per watti tarkoittaa markkinoiden matalinta elinkaarikustannusta.
 12. Nopea, yksinkertainen ja turvallinen vaihto ilman johdotuksen uusimista
 13. Sopii erinomaisesti käytettäväksi pakkasessa
 14. Erittäin korkea värilaatu: ≤4 SDCM joten sopii myymälöihin erinomaisesti

Saatavilla pituudet 1149mm ja 1449mm ja neljässä eri teholuokassa.

Liitäntälaite tarkistettava ennen asennusta. Noin 5% liitäntälaitteista ei ole soveltuvia T5 LED-loisteputkien kanssa yhteen.

 

Juha Heiskanen

Juha Heiskanen

Valoram Oy – Valaistusasiantuntija

045 127 1130
www.valoram.fi

[app_monthly_schedule hide_today_times="1" service="1" worker="2"] [app_pagination month="1"] [app_confirmation]