fbpx

LED-moduulit

Taloyhtiöiden yleisiin tiloihin

Asennetaan vanhoihin hyvä kuntoisiin valaisimiin

LED-moduulit sopivat käytettäväksi vanhoihin hyvä kuntoisiin valaisimiin.

Porraskäytävät / Sisäänkäynnit / Varastot / Pesutilat / Tekniset tilat

Valaisimien hyödyt saadaan täysimääräisesti taloyhtiön ja asukkaiden käyttöön kun pohjalla on hyvin tehty valaistussuunnittelu >>

Porraskäytävien merkittävimmät kustannukset tulevat aina huoltokuluista. Lamppujen vaihdot, rikkoutuneet valokatkaisijat ja automatiikka tuovat jatkuvia pieniä kustannuseriä vuosittain.

 

Surface valaisimilla pääset eroon kaikista huoltokustannuksista, huoltopyyntöjen tekemisistä ja saat liiketunnistuksen ja matalan ottotehon ansioista vielä 90% energiakustannuksiasi pienemmäksi.

Valaistus taloyhtiössä lisää myös turvallisuutta, asumismukavuutta. Ostoskassien kanssa kävellessä on mukavaa, kun valot syttyvät automaattisesti eikä hetkiä, jossa valot sammuvat yllättäen pääse koskaan syntymään.

Porraskäytävien valaisimet maksavat itsensä takaisin noin 6 – 8 aikana ja näiden säästöjen lisäksi saat merkittävät asumismukavuutta lisäävät hyödyt täysimääräisesti käyttöösi.

 

Olethan yhteydessä, jos haluat keskustella tuotteisiin liittyen.
Voit myös varata suoraan kalenteristani ajan niin soitan sinulle.

Ison kokonsa puolesta näyttää hyvältä porraskäytäväsissä ja valotehokkuuden puolesta antaa reilusti valoa jolloin isommatkin porraskäytävät saadaan valaistua kunnolla.

 

  1. Valaisimessa on monipuoliset mahdollisuudet säätää liiketunnistuksen herkkyyttä, luonnonvalon vaikutusta tunnistukseen ja valaisimen paloaikaa. Monipuolisilla asetuksilla saadaan tehtyä säädöt asumismukavuuden ja kustannusten optimointiin.
  2. Suuri valotehokkuus takaa viihtyisät ja turvalliset porraskäytävät. Ihmisten ikääntyessä hämärä näkö heikkenee ja valoa tarvitaan enemmän.
  3. Liiketunnistuksen kanssa ja oikein säädettynä energiansäästö pienoisloistelampullisiin valaisimiin 95%
  4. Tiputtaa taloyhtiön yleisten sisätilojen valaistuksen huoltokustannukset 0€:on.
  5. Helposti ja nopeasti asennettava valaisin jouduttaa taloyhtiön valaistusuudistuksen valmistumista merkittävästi.
  6. Tasaisesti valaisimesta ulostuleva valo joka ei häikäise ja se on miellyttävä silmälle
  7. Valaisimen akryylikupu läpäisee valoa erittäin hyvin ja piene joustavuutensa ansiosta kestää kolhuja. Valaisimeen on saatavissa vaihtokupu mikäli kupu sattuu rikkoutumaan.
  8. Vesi ja pölytiivis valaisin kestää yli 50 000 sytytys kertaa, joka tarkoittaa erittäin pitkäikäisät ja toimintavarmaa valaisinta taloyhtiön porraskäytäviin ja muihin yleisiin tiloihin.

Porraskäytävän valaistus liiketunnistuksella toi runsaasti lisää valotehoa ja asumismukavuutta.

50 Valaisinta / Täysin huoltovapaa / 90% vähemmän kustannuksia

Kohteen porraskäytävissä oli käytössä perhoslampulliset valaisimet. Perhoslamppujen käyttöikä on lyhyt tiloissa, joissa niitä sytytetään ja sammutetaan tiheästi. Perhoslamppu on käyttökustannuksiltaan kallein lamppu ja kohteen huolto- ja energiakustannukset 5 vuoden ajalle olivat noin 3 500€.

 

Uusi valaistus toi runsaasti valoa yleisiin tiloihin. Ikääntyviltä ihmisiltä tuli erityisesti kiitosta ”Nythän täällä näkeekin kulkea”. Valaistus ei koskaan sammu yllättäen, vaikka kulkisit kauppakassien kanssa rappusia. Näiden kaikkien hyötyjen lisäksi taloyhtiö säästää noin 3 000€ 5 vuoden takuuajan aikana.

Sisävalaistusratkaisut
ja tuotteet

Ulkovalaistusratkaisut
ja tuotteet

Palvelut
taloyhtiölle

Juha Heiskanen

Juha Heiskanen

Valoram Oy – Valaistusasiantuntija

045 127 1130
www.valoram.fi