fbpx

Valoram Oy:n vuosi 2022 toi mukavan kasvun ja liikevaihto nousi 450 000 € tasolle, joka tarkoittaa 160 % kasvua edelliseen vuoteen verrattuna. Tuloskin on positiivinen eikä kasvua ole tarvinnut rahoittaa isolla velalla.

Saimme paljon uusia asiakkaita yksittäisistä taloyhtiöistä vuokratalosäätöihin ja muihin isoihin kiinteistöjen omistajiin.

Vuosi 2022 oli kaikkinensa yritykselle mutta myös yrittäjälle varsin menestyksellinen ja merkityksellinen.

Kärsivällinen ja pitkäjänteinen kehitystyö on alkanut viimein tuoda näkyviä tuloksia.

Kiitos kaikille asiakkaillemme, yhteistyökumppaneille ja omalle henkilöstölle, jotka olette mahdollistaneet kasvumme ja menestyksemme.  

Vuoden 2023 tavoitteena miljoonan liikevaihtoa. Kasvua haetaan valaistusprojektien lisäksi sähköautojen latausratkaisuiden toimituksista.

Liiketoiminnan kasvu näkyy kasvuna yrityksemme henkilöstön määrässä ja lisäksi mahdollistaa investoinnit laadukkaampien palveluiden kehittämiseen.

Investointien keskiössä vuonna 2023 on kyky kantaa vastuuta entistä vaativammista ja suuremmista hankkeista,  sujuvammat toimitukset ja digitaaliset sisällöt sekä palvelukanavat.

Takaamme asiakkaillemme, että vuoden 2023 aikana parannamme entisestään palveluidemme laatua niin asiakaspalvelun kuin toimitusten osalta.

Yrittäjänä täytyy kuitenkin pysyä nöyränä ja pysähtyä pohtimaan mistä kasvu on oikeasti syntynyt?

Aika monessa liiketoiminnan osassa on pystytty toimimaan esimerkiksi ilman täsmällisesti määriteltyä prosessia.

Prosessit ovat toki yrityksen toiminnan kannalta elintärkeitä ja keskeisiä kehityskohtia vuodelle 2023 mutta niillä ei korvata aitoa välittämistä ja kykyä kohdata ihmisiä.

Ehkäpä tämä aito ihmisten kohtaaminen ja välittäminen, niin omasta henkilöstöstä, kumppaneista ja asiakkaista on ollut kasvun mahdollistava tekijä.

Tällä samalla tiellä jatkamme uuteen kasvun vuoteen 2023. 

Juha Heiskanen, Valoram Oy

Valaistukset ja sähköautojen latausratkaisut. Olethan yhteydessä

Juha Heiskanen
toimitusjohtaja

 

045 127 1130
juha.heiskanen@valoram.fi

Share This