fbpx

Seinävalaisin

Ulkoalueiden valaisin katoksiin

Todella kestävä ja valotehokas valaisin lisää ulkona liikkumisen turvallisuutta. 

Pitkäikäinen ja kovatekoinen ulkokatosten LED-valaisin on hyvä valinta taloyhtiön ulkoalueiden valaisuun. Se säästää samalla taloyhtiölle 180€ energiaa vanhoihin lamppuihin verrattuna.

 

Pimeitä tunteja on 4500 vuodessa ja piha-alueiden valaistusten on syytä olla kunnossa ympärivuoden. Turvallisuutesi vuoksi on hyvä nähdä mihin astut ja korkea valotehon on huomattu vähentävän asiatonta liikehdintää.

 

Turvallisuus lisääntyy ja saat investointisi takaisin sekä lisäsäästöjä tämän päälle. Säästöt kertyvät energia- ja huoltokustannuksista.

 

Olethan yhteydessä, jos haluat keskustella tuotteisiin liittyen.
Voit myös varata suoraan kalenteristani ajan niin soitan sinulle.

Polykarbonaatista valmistettu, 10 vuoden käyttöiällä, korkeimmat ilkivaltasuojan ja täysin vesi, pöly ja hyönteissuojattu LED-valaisin tarkoittavat kestävää ja pitkäikäistä valaisinta rankkoja sääolosuhteita, lumipalloja ja aikaa vastaan.

 

  1. Avauskulma: 120° joten valo leviää tasaisesti ympäristöön eikä se aiheuta häikäisyä
  2. Suojauksen tyyppi: IP65 joten sisään ei pääse vesi, pöly eikä hyönteiset
  3. Iskunkestävyys: IK10 tarkoittaa suojaa lumipalloja ja kiviä vastaan
  4. 1920 lm / w 24w ja 50 000h. Elinkaarikustannus on erittäin pieni. Valaisin säästää taloyhtiölle noin 180€ rahaa elinkaarensa aikana.
  5. Ohut profiili, runko ja kupu valmistettu polykarbonaatista. Se on taloyhtiön seinällä tyylikkäin ja hillityn näköinen.

 

LEDVANCE surface compact-valaisimen iskunkestävyysluokka on IK10 jonka mukaan se kestää 20 joulen iskuvoiman, joka vastaa 5kg putoamista 40cm korkeudesta.

 

Lisäetuna: TORX ruuvit tuovat lisäsuojaa Surface Compact IK10 valaisimelle vandalismia vastaan, sillä sitä ei voida irrottaa tavallisella ruuvimeisselillä

Surface compact mallista on saatavilla kaksi eri mallia, jotka eroavat toisistaan valonvärin perusteella. Tällä seinävalaisimella valaistaan rakennusten ulkoseinät, autokatokset ja jätepisteet.

 

Sisävalaistusratkaisut
ja tuotteet

Ulkovalaistusratkaisut
ja tuotteet

Palvelut
taloyhtiölle

Juha Heiskanen

Juha Heiskanen

Valoram Oy – Valaistusasiantuntija

045 127 1130
www.valoram.fi