fbpx

LED-VALAISTUS

Taloyhtiölle

Olemme erikoistuneet taloyhtiöiden valaistuksiin. Saat meiltä kaiken tarvittavan uuteen valaistukseen liittyen.

Valoram valaistukset parantaa asumisen viihtyvyyttä ja turvallisuutta sekä alentaa samaan aikaan taloyhtiön valaistukseen liittyviä elinkaarikustannuksia 

Suunnittelu, valaisimet ja asennus

Ei yllätyskuluja

Pitkäikäiset valaistukset

Palvelumme taloyhtiöille

Valaistussuunnittelu

Teemme valaistussuunnittelua kerros- ja rivitalokohteisiin, yleisiin sisä-, ja ulkotiloihin. Kokonaistoteutuksen yhteydessä valaistussuunittelumme kuuluu palveluun. Teemme myös erillisiä valaistussuunnitelmia.

Kerrostalon sisävalaistus

Kokonaistoimitus pitää sisällään suunnittelun, valaisimet ja asennuksen. Kaikenikäiset kerrostalot aina arvokiinteistöistä vanhempiin ja uudempiin kerrostaloihin.

LED-valaisimet

Isojen ja tunnettujen valmistajien tuotteet sisältyvät kokonais projektien toimituksiin. Voit myös ostaa meiltä tarvittaessa pelkät valaisimet joko valaistussuunnittelun kanssa tai ilman. 

Kerrostalon ulkovalaistus

Kokonaistoimitus pitää sisällään suunnittelun, valaisimet ja asennuksen. Isot ja pienet kerrostalot kaupunki ja taajamasijainneilla. 

Sähköurakointi

Teemme suunnittelemiemme valaistusten asennukset. Valaistusten asennusten lisäksi teemme pieniä sähkötöitä kuten pistorasioiden ja auton lämmitystolppien asennuksia sekä sähköautojen latausten valmiuksia.

Rivitalon ulkovalaistus

Kokonaistoimitus pitää sisällään suunnittelun, valaisimet ja asennuksen. Projektitoimitus niin isoille kuin pienille rivitaloyhtiöille.

Valoram valaistusratkaisut alentavat huoltokustannuksia ja sähkölaskua.

Ratkaisumme tuovat oikean määrän valoa helposti, silloin kun sitä tarvitaan ja vaativat vähemmän huoltoa ja korjauksia pienentäen merkittävästi elinkaarikustannuksia.

9

Porraskäytävän- ja porrashuoneen valaistus

Porraskäytävän LED-valaisimiksi kannattaa valita liiketunnistimelliset ja valotehokkaat valaisimet.

9

Pyörä- ja muut varastotilat

Korkea valoteho lisää esteettömyyttä varastotiloissa.

9

Pihavalaistus

On tärkeää valita valaisimet, joissa on optiikka, joka ei aiheuta häikäisyä asuntoihin, antaa valoa sinne, missä sitä tarvitaan.

9

Ulkovalaistus pysäköintialueille

Ulkovalaistuksesta on saatavissa runsaasti energiansäästöjä, mutta pelkkien LED-valaisimien ottoteho on huono  energiatehokkuuden mittari. Tärkeämpää on huomioida elinkaarikustannukset, jotta taloyhtiö saa maksimisäästöt.

9

Parkkihallien valaistus

LED-loisteputkilla saadaan parkkihalleihin kohtuullisella investoinnilla reilusti säästöä ja lisää valotehoa.

Vuotta taloyhtiö valaistuksia

Toteutettua projektia

Liikevaihtoa

Henkilö tiimissä

Huomioimme suunnittelussa kulkuväylien turvallisuuden, ympäristön kauneuden, todellisen valon tarpeen, yleiset olosuhteet ja teknisten ratkaisuiden pitkäikäisyyden.

 

Lukuisten projektien ansiosta osaamme huomioida asuinkiinteistöjen erityistarpeet ja olosuhteet. Kerro tarpeistasi ja anna meidän hoitaa loput uuden LED-valaistuksen toteutuksesta taloyhtiöllenne

 

7 + 2 =

Valoram-ratkaisun pohjana on aina nykyaikainen LED- ja ohjaustekniikka sekä tunnettujen ja luotettavien valmistajien tuotteet 

Investoi laadukkaisiin valaisimiin:

Uudet LED-valaisimet  antavat runsaasti valotehoa sinne, missä sitä tarvitaan: valaisimet toimivat vain liikettä havaitessaan. Näin saadaan maksimaaliset energiansäästöt ja käyttöikä, ja valaistus on huoltovapaa moninkertaisesti pidempään kuin perinteisellä tekniikalla oleva valaistus.

Laadukas tuote maksaa itsensä takaisin:

Kun valaistusuudistuksessa panostetaan laatuun, investointikustannus on silloin monesti korkeampi. Matalat elinkaarikustannukset ovat laadukkaan valaistuksen osatekijä. Tämä tarkoittaa, että ero investointikustannuksiltaan edullisempaan vaihtoehtoon verrattuna tasaantuu muutamissa vuodessa.

Projektitoimituksen kuvaus

Hankintavaihe

Asiakkaan nykytilaan perehtymisen avulla saadaan paras lopputulos aikaiseksi.

Kartoitus ja valaistussuunnittelu

Saat tietoa valaistuksen nykytilasta ja potentiaalisista säästöistä. Kiinteistöön tehdään kartoitus jossa selviää valaistuksen nykytila ja puutte ja tämän pohjalta tehdään valaistussuunnittelu. Valaistussuunnittelu on välttämätön osa hyvin toteutettua valaistusuudistusta.

Tarjousdokumentti

Saat selkeän tarjousdokumentin, josta löydät kaikki tarvittavat tiedot päätöksentekoon. Helpotamme ostamista ja vähennämme hankinnasta päättävien ihmisten ajankäyttöä.

 
Hinnoittelu ja maksuvaihtoehdot

Saat aina yhden hinnan, joka pitää sisällään kaiken tarvittavan. Ei yllättyäviä kuluja projektin toteutuksen aikana.

 
Projektin laadunhallinta

Laadunhallinnalla varmistetaan, että projekti toteutuu aikataulussa ja uusi valaistus asennetaan kerralla kuntoon.

 
LED-valaisimet ja asennus

Käytämme ainoastaan suurten ja tunnettujen valmistajien testattuja ja turvallisia LED-valaisimia. Asennuskumppanimme ovat osaavia ammattilaisia, jotka noudattavat sähköturvallisuus- ja työturvallisuussäädöksiä.

 
Tiedotus

Selkeä tiedotus vähentää asukkaiden ja tilaajan epätietoisuutta. Kerromme, mitä ja milloin olemme tulossa tekemään ja miten uusi LED-valaistus toimii.

 

Valaistuksen toteutus

Onnistunut toteutus syntyy laadukkaista LED-valaisimista, projektinhallinnasta ja avoimesta kommunikaatiosta.

Projektin jälkeen

Pidämme huolta asiakkaistamme projektin jälkeen.

Voit itse määritellä takuun laajuuden

Paras takuuvaihtoehtomme takaa, että uusi valaistus toimii seuraavat 5 vuotta. Jos valaisimia rikkoutuu, vaihdamme ne veloituksetta uusiin. Meidän kanssamme takuuasiat hoituvat asiallisesti niinkuin on sovittu. Voit itse määritellä takuun laajuuden.

 
Projektin dokumentointi

Projektidokumentti pitää sisällään kaikki toteutukseen liittyvät oleelliset asiat. Näin taloyhtiöllä on dokumentti käytössä, jotta tiedetään vielä 10 vuodenkin päästä, millainen valaistus kiinteistöön on tehty.

 
Tyytyväisyyden mittaaminen

Meitä ihan oikeasti kiinnostaa, mitä teille kuuluu projektin jälkeenkin ja siksi mittaamme onnistumista.

 

Ladattavia opppaita

Sisävalaistuksen ostajanopas

Sisävalaistuksen ostajanoppaan avulla saat taloyhtiön porraskäytävien ja yleisten sisätilojen hankintaan hyödyllistä tietoa. Oikea tietoa auttaa sinua tekemään parempia investointipäätöksiä, taloyhtiö saa oikeanlaisen ja tarpeeseen toteutetun valaistuksen.

Ulkovalaistuksen kartoitus

Kartoitustyökalumme avulla saat tietoa ja ajatuksia siitä, mitä ongelma kohtia nykyisessä valaistuksessa voi olla. Valaistuksen ongelmakohtien löytyminen voi säästää taloyhtiön rahoja tuhansia euroja vuodessa. Työkalun avulla voit myös löytää muita valaistuksen ongelmakohtia. 

Rivitalon referenssi

Opas kertoo tarinan Sipoossa sijaitsevan 10 asunnon rivitalon valaistuksen uudistuksesta ja mitä tuloksia saatiin. Esimerkki on rivitalon ulkovalaistuksesta mutta vastaavat periaatteet soveltuvat kaiken kokoisiin taloyhtiöihin ja niin sisä- kuin ulkovalaistuksiin.

Haluatko saada paremman valaistuksen kiinteistöösi?

 

Lähetä viestiä, niin olemme yhteydessä sinuun. Pääset kertomaan tarpeistasi, jonka jälkeen voimme toteuttaa niihin ratkaisuja.