fbpx

LED-valaistus taloyhtiölle

Laadukkaampaa asumista

Pyydä tarjous

Valoram valaistukset parantaa asumisen viihtyvyyttä ja turvallisuutta sekä alentaa samaan aikaan taloyhtiön valaistukseen liittyviä elinkaarikustannuksia

Huomioimme suunnittelussa kulkuväylien turvallisuuden, ympäristön kauneuden, todellisen valon tarpeen, yleiset olosuhteet ja teknisten ratkaisuiden pitkäikäisyyden.

 

Helppo hankinta

Suunnittelu, valaisimet ja asennus

Tunnettujen valmistajien tuotteet

Yksi hinta

Ei yllätyskuluja

Helposti budjetoitavissa

Takuu 5v

Sisältää asennuksen
 
Kestävä ja pitkä käyttöikä

Valoramin valaistusratkaisut alentavat huoltokustannuksia ja sähkölaskua, tuovat oikean määrän valoa helposti, silloin kun sitä tarvitaan ja vaativat vähemmän huoltoa ja korjauksia pienentäen merkittävästi elinkaarikustannuksia.

N

Porraskäytävän- ja porrashuoneen valaistus

Porraskäytävän LED-valaisimiksi kannattaa valita liiketunnistimelliset ja valotehokkaat valaisimet.

N

Pyörä- ja muut varastotilat

Korkea valoteho lisää esteettömyyttä varastotiloissa. 

N

Pihavalaistus

On tärkeää valita valaisimet, joissa on optiikka, joka ei aiheuta häikäisyä asuntoihin, antaa valoa sinne, missä sitä tarvitaan.

N

Ulkovalaistus pysäköintialueille

Ulkovalaistuksesta on saatavissa runsaasti energiansäästöjä, mutta pelkkien LED-valaisimien ottoteho on huono  energiatehokkuuden mittari. Tärkeämpää on huomioida elinkaarikustannukset, jotta taloyhtiö saa maksimisäästöt.

N

Parkkihallien valaistus

LED-loisteputkilla saadaan parkkihalleihin kohtuullisella investoinnilla reilusti säästöä ja lisää valotehoa.

Toteutuksemme edut näkyvät erityisesti turvallisuuden ja viihtyvyyden lisääntymisenä

 

Lukuisten projektien ansiosta osaamme huomioida asuinkiinteistöjen erityistarpeet ja olosuhteet. Kerro tarpeistasi ja anna meidän hoitaa loput uuden LED-valaistuksen toteutuksesta taloyhtiöllenne

 

1 + 9 =

Valoram-ratkaisun pohjana on aina nykyaikainen LED- ja ohjaustekniikka. 
Edustamme ainoastaan luotettavien ja tunnettujen valmistajien tuotteita.  

Paljon enemmän kuin pelkät LED-valaisimet asennettuna

Tarjoamme palvelua koko valaistuksen elinkaarelle

Valoramin valaistusratkaisut alentavat huoltokustannuksia ja sähkölaskua, tuovat oikean määrän valoa helposti, silloin kun sitä tarvitaan ja vaativat vähemmän huoltoa ja korjauksia pienentäen merkittävästi elinkaarikustannuksia.

Palvelumme kuvaus 

Kokonaispalvelumme on kattava ja kilpailukykyinen

N

Kartoitus ja suunnittelu

Saat tietoa valaistuksen nykytilasta ja potentiaalisista säästöistä.   

N

Tarjousdokumentti

Saat selkeän tarjousdokumentin, josta löydät kaikki tarvittavat tiedot päätöksentekoon. Helpotamme ostamista ja vähennämme hankinnasta päättävien ihmisten ajankäyttöä.

N

Hinnoittelu ja maksuvaihtoehdot

Saat aina yhden hinnan, joka pitää sisällään kaiken tarvittavan. Ei yllättyäviä kuluja projektin toteutuksen aikana. 

Onnistunut valaistusuudistus vaati laadukkaiden LED-valaisimien lisäksi projektin laadunhallinnan ja tiedotuksen. Onnistunut toteutus on muutakin kuin uudet LED-valaisimet. 

N

Projektin laadunhallinta

Laadunhallinnalla varmistetaan, että projekti toteutuu aikataulussa ja uusi valaistus asennetaan kerralla kuntoon.

N

LED-valaisimet ja asennus

Käytämme ainoastaan suurten ja tunnettujen valmistajien testattuja ja turvallisia LED-valaisimia. Asennuskumppanimme ovat osaavia ammattilaisia, jotka noudattavat sähköturvallisuus- ja työturvallisuussäädöksiä.  

N

Tiedotus

Selkeä tiedotus vähentää asukkaiden ja tilaajan epätietoisuutta. Kerromme, mitä ja milloin olemme tulossa tekemään ja miten uusi LED-valaistus toimii.

Pelkästään uusien LED-valaisimien ostaminen ei riitä parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Pidämme huolta asiakkaistamme ja tarjoamme nämä asiat toteutuksen jälkeen:

N

Huolenpitotakuu 5 vuodelle

Takuumme takaa, että uusi valaistus toimii seuraavat 5 vuotta. Jos valaisimia rikkoutuu, vaihdamme ne veloituksetta uusiin. Meidän kanssamme takuuasiat hoituvat asiallisesti niinkuin on sovittu.

N

Projektin dokumentointi

Projektidokumentti pitää sisällään kaikki toteutukseen liittyvät oleelliset asiat. Näin taloyhtiöllä on dokumentti käytössä, jotta tiedetään vielä 10 vuodenkin päästä, millainen valaistus kiinteistöön on tehty.

N

Tyytyväisyyden mittaaminen

Meitä ihan oikeasti kiinnostaa, mitä teille kuuluu projektin jälkeenkin ja siksi mittaamme onnistumista. 

Meillä on yli 150 asiakasta

Valoramin toteuttamien projektien aikataulujen pitävyys, kustannusten hallinta, nopeus, laatu ja ostamisen helppous olivat asiakkaille syitä valita palvelumme

Uusin taloyhtiöiden valaistutieto löytyy blogistamme

Pihavaloissa piilee pommi

Pihavaloissa piilee pommi

Suomalaisissa kiinteistöissä, etenkin kerrostaloissa, on muhimassa vakavat ongelmat. Kiinteistöt rapistuvat nopeammin kuin niitä saadaan korjattua. Taloyhtiöiden peruskorjaukset eivät ole halpoja, ja eniten saneerausta tarvitaan ennen 80-lukua rakennettuihin kiinteistöihin. Saneerattavien asioiden listaan on liittymässä vuonna 2015 uusi tekijä, pihavalojen elohopealamput.

lue lisää

Haluatko saada paremman valaistuksen kiinteistöösi?

 

Lähetä viestiä, niin olemme yhteydessä sinuun. Pääset kertomaan tarpeistasi, jonka jälkeen voimme toteuttaa niihin ratkaisuja.