fbpx

Paljonko uudet teollisuusvalaisimet säästävät huoltokustannuksia?

Kiinteistön huollossa yksi eniten vaivaa ja aikaa vievimmistä asioista on valaistuksen huolto ja ylläpito. Yksinkertainen syy löytyy määrästä. Satojen tai jopa tuhansien valopisteiden ylläpito maksaa merkittäviä summia rahaa ja samalla vie resursseja tärkeämmältä toiminnalta.

Jokaisella kiinteistöstä vastaavalla henkilöllä pitäisi olla parempaakin tekemistä, kuin vaihdella lamppuja tai organisoida siihen liittyvää huoltotoimintaa.

Artikkeliin liittyvät palvelut löydät täältä >>

Artikkeliin liittyvät korkeiden tilojen teollisuusvalaisimet löydät täältä >>

Artikkeliin liittyvät matalien tilojen teollisuusvalaisimet löydät täältä >>

 

Keskimääräinen kiinteistöpäällikön palkka on 4500€ kuukaudessa ja työnantaja kulujen jälkeen hinta vähintään 6000€ tuntumassa kuukaudessa. Tuntihinnaksi muodostuu hieman alle 40€. Ajankäyttö pitäisi suunnata tärkeämpiin asioihin kuten siihen, että tuotanto toimii täysillä ilman keskeytyksiä.

  • Valaistuksen huoltoon käytetty raha ei tuo mitään lisäarvoa.
  • Huollosta vapautuva aika ja energia voidaan suunnata liiketoiminnan kannalta tärkeisiin asioihin

 

Esimerkkinä Raision Margariinitehtaan valaistusuudistus.

Kohteessa on 750 valaisinta ja 1500 loisteputkea. Bunge säästää huoltokustannuksissa 12.000€ 6-7v ajalla ja aikaa ja energiaa voidaan käyttää tärkeämpiin asioihin

Huoltoon käytetty raha oli jokaista LED-loisteputkien käytön sykliä kohden 12.000€. Bungen tehtaalle LED-putkien käyttöikä on noin 6-7v johtuen siitä että valot palavat lähes aina.

Bunge käyttää ulkoista huoltoyhtiötä hoitamaan kunnostustöitä. Nyt huolto voi keskittyä lampunvaihtojen, liitäntälaite huoltojen ja kannakkeiden vaihdon sijasta tärkeämpiin huoltotoimenpiteisiin.

Tärkeimmät huoltotoimenpiteet ovat aina tuotantoon liittyviä ja niiden tehtävä on varmistaa että tuotanto toimii varmasti eikä katkoksia pääse syntymään.

Investoimalla uuten LED-tekniikalla toteutettuun teollisuusvalaistukseen pääset eroon turhista huoltotarpeista ja voit keskittyä olennaisempiin ja tuottavampiin asioihin.

 

Olethan yhteydessä, jos haluat keskustella aiheeseen liittyen.
Voit myös varata suoraan kalenteristani ajan niin soitan sinulle.
Juha Heiskanen

Juha Heiskanen

Valoram Oy – Valaistusasiantuntija

045 127 1130
www.valoram.fi

Kalenteri ajalle

Klikkaa vapaata aikaa varataksesi ajan.
 
matiketopelasu
 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

matiketopelasu

Ole hyvä ja tarkista varauksetn tiedot alta ja vahvista:

Share This